Një qenush u shpëtua nga rrënojat në Donetsk, në rajonin Donbas, ku konfliktet mes Rusisë dhe Ukrainës janë më intensive. Ekipi i shpëtimit, të cilin pronari e thirri me të dëgjuar zërin e tij, e shpëtoi qenushin me punë të përpiktë. Qeni i cili u nxor nga nën rrënoja disa orë më vonë në gjendje të mirë shëndetësore, iu dorëzua pronarit të tij.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page