Djegia e Kuranit të Shenjtë nga politikani i ekstremit të djathtë Rasmus Paludan në qytete të ndryshme të Suedisë ngatërroi vendin. Në qytetin e Norrkopingut ka ndodhur një përplasje mes grupit demonstrues kundër ekstremit të djathtë dhe policisë. Gjatë ngjarjeve ku u dogjën shumë vetura, policia hapi zjarr për të ndaluar demonstruesit dhe tre demonstrues u plagosën. Mësohet se në ngjarjet e ndodhura në qytete të ndryshme janë lënduar shumë punonjës policie.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.