I arratisuri, i cili u arratis nga burgu ku hynte për krime të ndryshme në Trabzon dhe jetonte me identitet të rremë prej 10 vitesh, u kap në aeroportin e Stambollit. Është konstatuar se Ş.B., i cili është kapur gjatë kontrollit të gjurmëve të gishtave të ekipeve të policisë, ka përdorur një letërnjoftim fals të lëshuar me emrin ‘Murat Berber’. S.B., i cili ka një dënim të përfunduar me 13 vjet, dërguar në burg.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page