Kjo esht nje parashikim qe esht publikuar javen e kaluar, ku Eskpertet thon
A ju ka ndodhur ndonjëherë që një asteroid mund të godasë Tokën një ditë me të
pasoja katastrofike? Çfarëdo që të përgjigjeni, disa nga mendjet më të shkëlqyera
sot janë të preokupuar se si ta ndihmojmë njerëzimin të përballet me një fatkeqësi të tillë. Nje nga
ata është Elon Musk, dhe ai po ndërmerr hapat e tij për të siguruar që njerëzimi të mbijetojë një të tillë
katastrofë. Megjithatë, NASA ka qenë duke menduar për të njëjtin problem dhe madje
duke dhënë një paralajmërim për një përplasje të mundshme kozmike me një asteroid! Për të parandaluar një të tillë
ndodhi, NASA po punon në një sistem të njohur si DARTS! Çfarë është DARTS dhe si
a do ta përdorë NASA për të ndaluar asteroidët të godasin Tokën? Bashkohuni me ne ndërsa zhytemi në mënyrën se si
Shefi i NASA-s jep një paralajmërim të ashpër për një asteroid që godet Tokën! per me teper ndiqe vidon

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.