Një peshkaqen i tipit peshkaqen me peshë rreth 500 kilogramë është ngjitur në vijën e peshkimit të peshkatarëve që kanë lundruar nga rrethi Gökçeada i Çanakkalës. Duke shpjeguar se ata lanë vijën e peshkimit në një thellësi prej 600 metrash dhe filluan të prisnin, peshkatari İlker Özdemir tha: “Dolëm për të gjuajtur peshk shpatë. Pas pak, shkopi i peshkimit u rëndua shumë. “Nuk u besuam syve kur pamë peshkaqenin në fund të gjilpërës”, tha ai. Özdemir dhe miqtë e tij shpëtuan nga vija e peshkimit peshkaqenin me 6 krahë, të cilin e kishin studiuar për pak kohë dhe e lëshuan në det.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.