Momente paniku të banorëve të lagjes, nje avion luftarak u rrëzua para shtëpisë së tyre
Në Bursa, avioni stërvitor me një motor u rrëzua mes shtëpive menjëherë pas ngritjes. Si pasojë e rrëzimit të avionit humbën jetën piloti dhe studenti piloti. Guvernatori i Bursës Yakup Canbolat tha se avioni trajnues TC-UTT T2002JF model 2002, i cili u ngrit nga aeroporti Yunuseli për qëllime stërvitore, me siguri u rrëzua për një arsye teknike.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page