Kur në veri të Bosforit u pa një objekt i huaj që ngjante me një minierë, ekipet morën masa.

Kur peshkatarët vunë re një objekt të huaj të ngjashëm me një minierë në zonën e Ankorimit të Sarıyer Türkeli, ata e raportuan atë.
Ekipet e Komandës së Forcave Detare dhe ekipet e rojes bregdetare u dërguan në rajon për të ekzaminuar objektin e gjetur në zonën e hekurit Türkeli pranë Sarıyer-Garipçe. Helikopterët gjithashtu ofruan mbështetje ajrore për hetimet.

Në lidhje me ngjarjen është bërë një deklaratë nga Drejtoria e Përgjithshme e Sigurisë Bregdetare. Në deklaratë, “Një objekt me probabilitet shumë të lartë të minave është parë rreth rajonit të hekurit të veriut të Bosforit. Vts jep informacion për vendet e nevojshme. Thuhet se objekti është si një top i rrumbullakët dhe ka zgjatime si bri në të. Vts informon se anijet nuk i afrohen ankorimit për momentin.”

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.