Keto jan momente trishtuese gjat vershimeve te shiut qe godet Vetetima ne keto videio shifet se si godet vetetima dhe se cfar ndodh kur godet i vetmi njeri qe i rezistoj Vetetimes esht ky qe do ta shihni ne video , dhe ne pjesen tjeter te videos shihen dy te rinj qe pan vdekjen me sy..
SHIKO VIDEON

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.