Një burrë u sulmua nga një dem i tërbuar në rrethin të enjten. Video e një sulmi të tmerrshëm të demit është shfaqur në mediat sociale. Video tregon një dem që ndalon para një njeriu që ecën në një rrugë të zbrazët papritmas dhe më pas fillon një sulm ndaj tij. I frikësuar nga sulmi i tmerrshëm i kafshëve, burri përpiqet të mbulohet, por gjithçka shkon kot. Në videon mbi 1 minutëshe, demi shihet duke u përplasur dhe goditur viktimën përsëri dhe përsëri. Banorët mbeten të terrorizuar pas sulmit.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.