Nje ngjarje e tmershme ka ndodhur ne nje shkoll, nje luan i cili si duket ka ikur nga kopshti zologjik dhe ishte futur ne nje shkoll. kamerat e siguris kan kapur momentin kur aj sulmom nje nga profesoret e shkolles, kjo gje tronditi shikuesit pasi 5 ishin lenduar, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.