Nje youtuber mori 12miljon shikime vetem me nje eksperiment qe beri me nje dre, pasi ishte goditur me makin dhe kishte ngordhur, vendosi nje kamer afer drerit dhe inqizoi nje video me (timelapse)mendoi qe do te inqizonte per nje muaj por per vetem 5 dit dreri u shendrua ne pluhur duke u kalbur trupi i tij..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.