Ndodh edh edhe kjo/Nusja është muslimane, dhëndri është i krishterë dhe ata vendosen qe ne momentin kur hyren ne sallen e dasmes, leshuan nje Muzik krishtere e ber remix me thirjen e Ezanit, kjo gje bie ne kundershtim me vlerat fetare, kjo dasem ishte dasma me e veqant e publikuar ne rrjetin social, Shiko dhe ndegjo mjerimin e kesaj dasme

Në mes të dasmës Krishtere, Nusja hyri me TEKBIR ne Restoran por ajo qe ndodh esht.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page