Përleshja mes dy grupeve të gjimnazistëve të Stambollit është kthyer në fushëbetejë. Teksa në përleshjen e gjimnazistëve fluturonin shqelma dhe shuplaka, sherri mezi mund të ndahej nga qytetarët. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.