Ky njeri pat guximin qe te futet ne nje shpell ku qendronin Hiena nje kafsh e eger e kti rajoni, ai futet pa frig dhe kap hijenen dhe nxjer nga foleja e saj duke vur pranga ne gojen e saj.Shikoni pamjet meposht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.