Në vitin 1979 ishte 16 vjeçar. Të gjithë jetën e tij e kaloi në veri të Indisë, në një zonë të quajtur Xhorhat. Në këtë tokë rrjedh një prej lumenjve më të mëdhenj të Indisë, lumi Bramaputra.
Çdo vit për shkak të përmbytjeve, lumi mbulon me ujë sipërfaqe të mëdha të tokës. Ky është një vend ku jetojnë miliona banorë dhe çdo vit atje humbasin tokë bujqësore, shtëpi e shumëçka tjetër qindra e mijëra indianë.
Gjithçka nisi kur ai pa dhjetëra kafshë të ngordhura atje për shkak të thatësirës që lanë pas përmbytjet e tokave.Mbi 35 vite punë krijoi nje pyll të tërë me duart e tij..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.