Në klipin viral, shumë njerëz mund të shihen duke zbritur nga makinat e tyre dhe madje duke ndaluar automjetet e tjera që afrohen për të lënë zvarranikët të kalojnë. Gjarpri ishte i gjatë rreth katër metra dhe peshonte rreth 30 kilogramë

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.