Bayraktar me rezultate te pa shmangshme dhe me efikase, eshte publikuar edhe nje video ,Një tjetër shkatërrim i UAV-së Bayraktar e cila ka filmuar pjesën duke ngritur në ajër një kolon ushtarësh (VIDEO) me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.