Një stuhi e tmerrshme dhe përmbytje godasin shkretëtirën e Taifit, Arabinë Saudite, kjo video esht epublikuar dit me par, videon mund te shihni me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page