E mahnitshme..kur një shqiponjë egërohet dhe sulmon një derr të egër, është një skenë e pabesueshme / Jeta e egër në botën e kafshëve Kafshët e egra mund të jetojnë në shumë pjesë të botës. Këto vende: Amerikë, SHBA, Indonezi, Kore, Japoni, Australi, Kanada, Brazil, Afrikë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Rusi, Kinë, safari Fakte interesante, video informuese rreth kafshëve

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page