Kjo ndodhi sot rreth oreve te mengjesit ku pronari shtepis publikon nje foto. duke thene
“Nëse ndonjëherë debatoj në kuzhinë me gruan time, kjo nuk do të thotë që ky është një objekt ushtarak, qëlloi në shtëpitë tuaja dhe bazat ushtarake,

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.