Serbi nga Nishi pas një dite të gjatë dhe aksidentalisht takoi katër këlyshë të braktisur gjatë rrugës.
Kjo skenë dëshpëruese e la atë në një gjendje të tillë, saqë edhe pa kushte financiare, filloi të planifikonte se si t’i ndihmonte, ku tashme ai ka gjithsej 1200 qen ne shtepin e tij..Shiko videon meposht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.