Djaloshi pakistanes i cili peshon 440 kilogram , nje mbipesh shum e rall, ai tregon per veten e tij se mund te haj 8 pula dhe 46 veze ne dite, pamja e tij eshte shum e cuditshme ku tregon edhe fuqin qe ka..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.