Ne video virale qarkullon ne rrjetet sociale ku ndodh nje luft e ashper qe nuk pritej mes nje deveje dhe nje gomari.Ku deveja e sulmon gomarin ashper duke kafshuar ne qaf..Shikoni videon meposht permeshum..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.