Nje video virale carkullon ne rrjetin social, nje mjeke pothauj se dhunshem sheron femijet, por ajo thot se kjo esht menyra me emir dhe me efikase per tju shmangur ilaceve te ndryshme, ajo perdor menyren ndrysha nga xhdo mjek, ado te kishit pasur guxim qe te beni nje gje te till… Video me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.