Një grua pasi terhoqi parat nga bankomati/Sulmohet me nje hanxhar nga nje person i paidentifikuar. pamjet me posht trregojn momentin ku dhe si u sulmua nga nje hajn , shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page