Një dramë e madhe po shpaloset në Mariupol, një nga qytetet e bombarduara të Ukrainës. Kushtet e jetesës po vështirësohen dita-ditës. Uji dhe ushqimi pothuajse nuk ekzistojnë. Pamjet e Yasemin, e cila është 3 vjeç e gjysmë, teksa përpiqet të mbledhë ujin e shiut, përmbledh situatën. (Lajm: Deniz Hairless)

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page