Nje Fermer Omar Murso regjistroi ndërveprimin e tij qesharak me kafshën të quajtur Lino, ndërsa ata po pushonin në një kodër
Fermeri dëgjohet në video duke bërë tinguj të çuditshëm dhe dhia përgjigjet sikur i kupton fjalët.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page