Gjdonjerit nga ne i ka ndodhur qe te bej ndonje veprim pa e menduar mire ose kemi vepruar me emocion.Keshtu ne rast intresant i ndohi edhe kesaj familje pasi dyshuan qe hoxha i fhsatit i icli kishte qen tek ato para nje nate u ka vjedhr atyre 1000 franga.Ndegjoje videon e plote me poshte dhe merni mesim

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.