Nje ngajrje e tmershka eshte kapur nga kamerta e siguris teksa nje vajze e vogel e cila papritmas del ne rruge dhe minibusi e aksidenton ate.Njerzit mendojn se ishte pakujdesi e shoferit por keto pamje tregojne se ishte ceshtje qasti…shiko pamjet

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page