Fëmija i varur në katin e 3-të të një pallati në Kajro, kryeqyteti i #Egjiptit, u shpëtua në momentin e fundit. #Fqinji që jetonte në katin e poshtëm rrezikoi edhe jetën e tij dhe shkoi te dritarja. Teksa një nga personat në shtëpi e mbante për këmbë burrin, ai arriti ta mbante djalin me një krah dhe e nxori nga dritarja.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.