Policia gjeti kafkat në një shpellë afër kufirit me Guatemala, shumica e të cilave ishin femra. Ekspertët thonë se atyre iu pre koka dhe u vendosën në një raft trofesh.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page