Me rastin e festës së 18 marsit dhe 107-vjetorit të fitores së Çanakales, presidentit Erdogan i është dorëzuar një flamur trashëgimi i sjellë nga Anglia.
Më 25 mars 1893, flamuri që i përkiste ushtrisë osmane nën komandën e majorit Jusuf beu, i cili shkoi në ndihmë të kështjellës osmane në Katar, u soll në atdhe me kontributet e ministrit të Kulturës dhe Turizmit Mehmet Nuri Ersoy nga një ankand në Angli.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page