VIdeo esht publikuar nga nje qytetar gjerman i cil i cili thot se ?.
Çfarë mendoni ju? Pse ka kaq shumë fatkeqësi natyrore kohët e fundit? A është një Haarp apo është një ogur i ardhjes së dytë të Jezu Krishtit? Ndoshta shkenca e ka dhënë tashmë përgjigjen dhe kjo është ngrohja globale?
shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.