Nje gje e pa zakont ndodh tek nje restoran, 9 gra te cilat hengren drek dhe u argetuan gjith kohen pa asnje problem, por ndrishoi situata e tyre kur erdhi momenti per te paguaar faturen, pasi pan faturen ata nuk kishin para u ngriten dhe iken pa paguar, pas asaj pronari i restoranin publikon pamjet ne disa Televizione…

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page