Ura 88-vjeçare Unkapanı, e cila lidh Fatih dhe Beyoğlu, u nda në dysh. Në pikat e lidhjes së urës kishte një hendek rreth 20 cm. Ekipet e policisë, të cilat mbyllën për qarkullim hyrje-daljet e urës, njoftuan autoritetet e IMM-së. Ekipet e IMM-së, të ardhura në vendngjarje, nisën një studim për ndarjen e urës nga toka dhe deti.Ajo se prej cka mund te ndodh kjo thuhet se eshte nga ndonje termet..

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page