Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg njoftoi se forca të konsiderueshme janë vendosur dhe vënë në gatishmëri përgjatë krahut lindor të Aleancës së Atlantikut të Veriut. Sipas Stoltenberg, bëhet fjalë për mijëra personel ushtarak të vendosur në rajon, si dhe 130 avionë luftarakë dhe 200 anije luftarake. Ekspertët e shohin këtë si një përgatitje të qartë për veprimet agresive të NATO-s.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.