Video tregon momentin e shembjes se nje ndertese 5 kateshe ku pran nderteses kishte kalimtar, por nje mrekulli ndodh qe personat i shmangen tragjedis, dhe iu kthyen vdekjes Këto momente kur njerëzit përreth u kthyen nga të vdekurit u pasqyruan në kamera kështu. shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.