Një mrekulli që tronditi botën ndodhi në Arabinë Saudite, shikoni se çfarë gjetën? Surprize e madhe SubhanAllah, hapet nje varr i nje deshmori shum vite me me von, por mrekullia e e saj esht qe Cefini i tij nuk eshte kalbur apo nuk eshte demtuar aspak, siq e shihni ne video personi i vdekur Shehidi ka nje fytyr te ndritshme sikur te mos ishte i vdekur, dhe kjo esht perfolur shum edhe nga hoxhallaret dhe shum dijetar, qe personi i cili ben vepra per hir te ALL-LLAHUT atij nuk i kalbet trupi, shihe videon ne momentin kur ja zbulojn fytyren Deshmorit Shehidit, Dasht Zoti qe te gjith te kemi nje vdekje te till,, ZOTI edin me se miri Shiko videon

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.