Pamje e rende e filmuar nga navigacioni i nje veture, ne moment qe nje termet godet dhe shkembinj gjigant bien nga kodra dhe godet veturen, por ajo qe ndodh eshte nje mrekulli, shiko pamjet me posht

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.