Një grua shtatzënë e cila u plagos rëndë në sulmin në maternitetin në Mariupol nga Rusia dhe u mbajt në barelë u bë një nga simbolet e luftës. Gruaja që lindi në një spital tjetër dhe foshnja e saj vdiqën menjëherë pas sulmit. Mjekët thanë se kur dëgjoi se i kishte vdekur foshnja, me dhimbje u tha “më vrisni edhe mua”.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.