Një grup mjekësh vullnetarë turq që shkuan në Afrikë kuptuan se foshnja, e cila u soll në një spital të tendave në Niger me dyshimin për kapsllëk, ishte dehidratuar dhe i dhanë ujë për të pirë. Gjendja e foshnjës së dehidratuar pasi merr ujë, mjeku turk shpërthen në lot.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.