Ka plot njerez qe mendojne se mund te kalojne kontrollin me plot sende te paligjshme, e pa u lagur fare. Dhe nuk behet fjale vetem per ushqime e lengje, qe jane disa nga gjerat qe nuk lejohet te kalohen zakonisht, por per lende narkotike, sende te dyshimta e deri tek armet. Keto jane gjerat me te cuditshme qe jane gjetur dhe kapur ndonjehere nga sherbimi I sigurise ne aeroporte.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page