Një studente në pritje të një minibusi në kampusin e Universitetit Van Yüzüncü Yıl u sulmua nga 7 qen. Vajza e re u sulmua nga qentë endacakë në këtë ngjarje, e cila u pasqyrua në kameran e sigurisë së universitetit dhe data e së cilës nuk dihet ende. Në pamjet filmike shiheshin qentë që rrethonin vajzën e re. Vajza e re, e frikësuar nga qentë, u mbrojt me atë që kishte. Vajza e re në përpjekje për të shmangur qenin që po i afrohej është sulmuar edhe nga qen të tjerë.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.