Koha e keqe për këtë vajzë të vogël që u përfshi nga një luan deti ndërsa ishte ulur qe te pushtonte, por pernje moment luani detit kap vajzen dhe kreh zvarr ne det, shiko pamjet

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page