Minaret e xhamisë Hagia Sophia ishin zbukuruar me një kreshtë me mbishkrimin “La Ilahe Illallah”. Kahraman Yıldız dhe ekipi i tij, përfaqësuesi i fundit i profesionit me një histori më shumë se 400 vjeçare, përgatitën atë kreshtë. Këtu është historia e mjeshtrit të fundit që përgatiti kurrizin në Hagia Sophia.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page