Nje ngjarje e rende esht kapuir nga kamerat ne nje shkoll shtetet amerikane , ku nje djalosh duke pir uj i mbetet ne fyt kapaku dhe i hutuar sillet neper klas dhe kerkon ndihme, shiko pamjet e renda

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page