Zylyftari është 75 vjeç. E gjejmë në një cep të shtëpisë së tij të vogël, duke dredhur duhan. Prej kohësh ka dalë në pension. Forcat e kanë lënë, por jo hallet.

Ai rrëfeu për emisionin “Shqiptarët për Shqiptarët”, se fatkeqësia më e madhe që i ka ndodhur, ishte se i vdiq i dhëndrri. Sytë i mbushen me lot, kur flet për tre mbesat e nipin dhe barrën e madhe që mori në shpatullat e tij.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.