njëkohësisht fryn dhe prodhon atë që është instrumenti muzikor më i vështirë për t’u mësuar nga instrumentet frymore. Për këtë instrument shumë të veçantë dhe artin e tij ai vendosi qe te bej nje dokumentar te shkurt, ku njehosisht do te shihni se cfar tinguj mund te paraqes ky instrument kaq i thjesht.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.