Me pranga dhe duke mbuluar fytyrën me duar.. Një mumje që vlerësohet të jetë midis 800 dhe 1200 vjeç, tani e ekspozuar për publikun pasi u gjet e lidhur me trupin në Peru, e rrethuar me tenxhere, qeramikë dhe vegla guri. por kjo video e dyt terheq vemendje me shum sepse jan ber disa analiza qe pritet te shfaaqen dit me pas, perse kush ishte ky me duart lidhur, dhe ne nje form sikur bente dua, por ende esht e paqart shiko videon e dyt.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.