Sapo esht publikuar nje video shum emocionuese e nje plake pothauj se 100 vjecare, Plaka me shikim te dobet dhe ne mosh te vjeter nuk e braktis fjalen e ZOTIT qendron besnike deri ne fund, Shiko videon se sa rrjedhshem elexon KUR-ANIN , Share like

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.